Visita dinamitzada al Caixaforum!

caixaforumTecletes amants de l’art i la cultura!!! Aquest cap de setmana anem d’excursió a un trosset del Museo del Prado! Tenim la sort que al Caixaforum de Tarragona han muntat “Els objectes parlen”, una exposició de pintures i objectes de les escoles principals del museu –espanyola, flamenca, italiana i francesa– dins d’un marc cronològic que va des del segle XVI fins a finals del XIX. Les pintures i els objectes que s’hi representen ens parlen de costums i cultures, evoquen imatges, suggereixen idees i permeten establir relacions entre conceptes ben diversos. I nosaltres podrem gaudir-la aquest dissabte 20 de desembre d’11h a 13h, en una visita dinamitzada per a les famílies.

No us ho penseu! És una oportunitat d’or per gaudir de l’art en viu! Per als socis i sòcies l’activitat és gratuïta i per a aquelles famílies no sòcies l’activitat té un cost de 2€ per grup familiar. Sigueu socis o no, us heu d’inscriure a l’activitat al correu info@tecletes.org. Així que us animem a acompanyar-nos, és una ocasió única per gaudir en família d’algunes obres mestres d’artistes com Francisco de Goya, Peter Paulus Rubens, El Greco, Luca Giordano, Joaquim Sorolla, Bartolomé E. Murillo, Francisco de Zurbarán, Josep de Ribera i Jan Brueghel el Vell.