Les Tecletes anem al Liceu

Des de Tecletes volem seguir programant activitats perquè pares i fills puguem compartir espais d’oci. És per això que us volem oferir una activitat molt especial. Es tracta d’assistir al Gran Teatre del Liceu per veure l’obra Els músics de Bremen, un conte clàssic dels Germans Grimm. És un espectacle de dansa que enamorarà els més petits i segurament a molts grans i està pensat per a infants a partir de 3 anys.

L’9ebc5555d3espectacle tindrà lloc dissabte 23 de maig a les 11:00 al Gran Teatre del Liceu a Barcelona. Per a l’ocasió hem previst un autobús per als que ho vulguin, que ens portarà fins a Barcelona i ens tornarà a Tarragona a la tarda.

El preu de l’espectacle és de 12 euros per persona (els nens paguen a partir de 3 anys). Quan feu la inscripció indiqueu-nos si esteu interessats en el servei d’autobús. El preu aproximat (depèn del número d’inscrits) serà d’entre 10 i 12 euros per persona).

Per als que vingueu en autobús, la sortida seria sobre les 8.30 del matí, les portes de l’espectacle s’obren a les 10.15. Després tindríem la tarda lliure per dinar i passejar fins a les 18.30, hora de tornada.

Si us hi voleu apuntar només cal que ens feu un correu abans del 5 de febrer amb les dades dels qui vindreu a Info@tecletes.org i especificant si voleu el servei d’autobús. Afanyeu-vos perquè les places són limitades.