Veniu de calçotada?

calcotecletesSou fans dels calçots? O encara ho sou més de la seva salsa? No podeu deixar de pensar en el ritual de coure els calçots, posar-vos el pitet i embrutar-vos les mans? Doncs, el proper diumenge 16 de març, teniu una cita molt especial amb Tecletes! Hem organitzat, per primera vegada, una calçotada pensada per passar-nos-ho pipa tooooooooota la família. La farem al Llorito i, per aprofitar bé el dia, començarà a les 10 del matí.

El menú no tindrà gaire sorpreses, ja us avisem 😉 Seguirem la tradició vallenca més autèntica amb calçots i carn de xai a la brasa, llonganisses, baldanes, postres, vi del bo i cafè. Això sí, us prometem un dia inoblidable per, com a mínim, veure’ns les cares. I us garantim que us endureu a casa aquella olor de fum i ceba fins que us poseu en remull. El preu és de 20 euros per adult i 5 euros per nen (els menors de 3 anys no paguen).

Què fer per apuntar-se? Només cal que abans del dijous 13 feu un ingrés o transferència al compte de la Caixa d’Arquitectes ES20 3183 4300 7100 0104 5238. A la referència, hi poseu el vostre nom i cognom. Posteriorment, feu-nos un correu a info@tecletes.org adjuntant el comprovant del pagament i dient-nos quants sereu i les edats (cal especificar també els menors de tres anys)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *