Tecletes a la Baixada del Pajaritu!

pajarituAvui ens ho hem passat de cine! Feia dies que estàvem molt impacients. Teníem unes ganes boges que fos dissabte perquè els amics de La Pipel ens havien proposat ser jurat de la Baixada del Pajaritu. Ha estat increïble, màgic, espectacular. Hem vist les disfresses més satíriques i flipants sobre rodes i ens hem deixat anar fent honor al rei carnestoltes.

I això no s’ha acabat! Demà diumenge a les 12 hores, al Teatre Metropol, Genovesa Narratives Teatrals presentarà l’espectacle Rua Capicua, un espectacle estrafolari per a públic familiar, recomanat a partir de 4 anys. Un espai de llibertat on desfilen personatges insòlits i on la disbauxa mana amb la pretensió de recuperar el carnaval més crític. Vindreu?

Ara arriba en carnestoltes, tots sortim a passejar, ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar. Tiro-liro, tiro-liro, tiro-liro tirolà!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *