ELS DIMECRES FEM GANXET

Us agrada cosir? Brodar? Fer mitja? Ganxet? Recordeu el supercurset que les super Ganxetes del Pòrtia ens van fer per aprendre a teixir amigurumis? Des que es va acabar hem anat trobant-nos regularment un grupet que ens hem fet addictes a les coses fetes a mà… i hem de confessar que estem realment enganxades!!!!!

Tan enganxades que hem conformat un grup i ens trobem cada setmana plogui, nevi, ventegi o

faci un sol espatarrant. Si us hi voleu unir, no dubteu a venir qualsevol dimecres, de 17.30 a 20h a La Cocotte (C. Portella, 13) per provar si us agrada.

Per cert, que la cita està oberta a

tots els nivells i a totes les edats. Per a nens i nenes curiosos, per a àvies, avis, pares, cangurs, tiets i tietes…. Si mai heu agafat una agulla, també podeu venir. Entre tots ens en sortirem per començar i anar avançant. Ja ho sabeu, les crafts estan de moda!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *