FEM UNA MICA DE TEATRE?

Encetem un nou curs how much is prednisone escolar i a Tecletes tenim ganes de revolucionar el panorama de les activitats extraescolars a la nostra ciutat. És per això que hem previst posar en funcionament algunes propostes que esperem que siguin del vostre gust, i sobretot, dels més petits de casa. Per començar, ja tenim lligats els dimecres a la tarda. De 17.15 a 18.30h, els nens i les nenes més ‘teatreros’ de Tarragona tenen una cita amb nosaltres i amb la gent de la Genovesa Narratives Teatrals.

Amb ells farem un taller de teatre per a infants a partir dels 5-6 anys, que començarà la primera setmana d’octubre i posarà el punt i final al mes de maig. Si hi ha més de 10 criatures interessades,comptarà amb dos professors.

El taller de teatre creatiu es basarà en el joc i l’experimentació per conèixer, des de dins, el món del teatre. Posarà especial atenció als processos creatius tot barrejant diferents disciplines: el teatre, les arts plàstiques, la literatura, el ball i la música…. Els quatre eixos sobre els que més s’insistirà seran: veu, moviment, empatia i creativitat.

La quota d’inscripció és gratuïta pels socis i en el cas de no socis cal pagar 5 euros. Per quatre sessions mensuals, les sòcies paguen 27€ i les no sòcies 30€.

Genovesa Narratives Teatrals és un grup de teatre dirigit per Joan Rioné i especialitzat en teatre per a tots els públics. A nivell pedagògic i docent, cal destacar l’experiència a l’Aula de Teatre de la Universitat Rovira i Virgili,

als Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona, a Tàrraco Jove i als tallers de monitors de la Creu Roja, entre d’altres. Més informació a www.genovesa.org i a www.piscinaunpetitocea.com.

Així doncs, ja ho sabeu, si teniu canalla a qui pugui interessar la proposta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per saber-ne més detalls tot fent-nos un correu a info@tecletes.org

Foto: Flickr CC (Phineas H)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *