CURS DE SENSIBILITZACIÓ MUSICAL PER NADONS AMB EL TECLER

Després de l’èxit assolit l’any passat, l’associació El Tecler ofereix la segona edició del seu Curs de Sensibilització Musical per Nadons i Tecletes hi col·labora i en serà la seu! L’objectiu és que els més petits de casa s’apropin a la música a través d’elements quotidians com les moixaines, els jocs de falda, els jocs de dits, les cançons, les joguines de so, les audicions i les cançons.

Tot plegat, portarà als més petits de casa a escoltar, percebre, sentir, explorar, manipular i descobrir, acompanyats dels seus pares, un món fascinant: el de la música i els sons.

Si esteu interessats a participar-hi, heu de saber que les classes, que tornarà a impartir la Maria Antònia Pujol, es faran els divendres 5, 12, 19 i 26 d’abril i 10 i 17 de maig en horari de matí. Hi haurà dos grups tenint en compte les necessitats de la canalla. Així, els més menuts, de 0 a 6 mesos, faran classes de 10.30 a 11.15, mentre que els de 6 a 12 mesos d’11.30 a 12.15 h.

El preu del taller és de 52€,

48 en el cas de les famílies sòcies de Tecletes. 

Les inscripcions s’han de fer abans del 15 de març tot adreçant un correu a gestio@eltecler.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *