Una cita mensual amb els avis de la residència la Mercè

mansGent gran i gent petita, experiència i ganes d’aprendre, jocs i complicitats. Els avis de la residència La Mercè ens tornen a obrir les portes a dues hores mensuals plenes de màgia i emocions.

Després d’una llarga pausa estival, el proper dimarts 15 de novembre reprenem el projecte Horitzons, un espai compartit entre les famílies de Tecletes i els avis de La Mercè, persones amb una dilatada experiència vital, amb una visió ponderada i tendra, de vegades encara apassionada, i en altres ocasions crítica. Unim així els dos extrems de la piràmide social, posant en comú experiències, espais, músiques, jocs i complicitats.

L’objectiu del projecte Horitzons és apropar als més menuts noves realitats, aprendre, divertir-se conjuntament i compartir estones amb altres col·lectius.

Si us voleu divertir de la manera més simple en un espai on l’edat no importa, només cal que ens escriviu a info@tecletes.org. Les trobades són un cop al mes (els dimarts) de 5 a 7 de la tarda. Volem crear un grup fixe i compromès de mares, pares, nens i nenes amb ganes d’obrir nous horitzons.

L’experiència és extraordinària. Nosaltres els hem trobat molt a faltar!