FOTOPROTECCIÓ SOLAR, CONSELLS PER A UNA EXPOSICIÓ SEGURA

La salut dels nostres fills ens preocupa a tots. Un aspecte que sovint no tenim amb prou consideració és la protecció que cal aplicar-los per fer front a l’exposició solar a la que estan sotmesos. Aquest divendres, 10 de maig, el nostre local acollirà la xerrada “Fotoprotecció solar, consells per a una exposició segura” que s’inclou en la campanya de col·laboració entre l’Ajuntament, l’AECC-Catalunya Contra el Càncer i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona.

La impartirà la doctora Isabel Sabaté, d’AECC, a partir de les 17.30 h. Si voleu conèixer com tenir cura de la pell dels més menuts, i també més fràgils, durant l’exposició al sol, no dubteu a venir. Feu-nos un correu avisant de quants sereu a info@tecletes.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *