3, 2, 1… COMENÇA EL MINIPOP!!!!!

Tecletes fa mesos que treballa en la segona edició del festival Minipop de música per a petits públics perquè pares i fills puguin gaudir plegats de la música, que no hi entèn d’edats. Després de l’èxit assolit l’any passat que va comportar l’organització del festival Minipop al passeig de les Palmeres, ara arriba l’hora de tornar a engegar la maquinària amb el cicle que precedeix aquest gran esdeveniment i que es concreta amb concerts a la Sala El Cau.

Aquest dissabte, els encarregats de trencar el gel seran els barcelonins MiNE!, que oferiran una actuació especial per a anar-hi

tota la família a partir de les 19h. El preu de l’entrada és molt popular: 3€.

Els més petits de 3 anys podran accedir gratuïtament. Posteriorment, el mateix grup oferirà un concert més elèctric al mateix espai, a partir de les 22h, perquè els que s’hagin quedat amb ganes de més música puguin tornar-los a escoltar aquesta vegada sense canalla.

Més escola OX

El concert d’aquest dissabte, però, tindrà un toc especial i reivindicatiu. Tecletes, que no perd pistonada a l’hora de defensar aspectes en els que creu, ha decidit col·laborar activament en el programa que ha previst dur a terme l’AMPA de l’escola Olga Xirinacs també aquest dissabte amb l’objectiu de manifestar el seu desacord amb el fet que l’escola, de nova creació i amb un projecte educatiu singular,

acabi desapareixent aquest curs escolar segons ha decidit el departament d’Ensenyament.

La festa de l’AMPA de l’OX començarà amb un berenar popular a la plaça dels Sedassos a les 17.30h amb coca i xocolata, que anirà acompanyat d’activitats pels petits com tallers de custamització de xapes o de creacions amb guixos de colors. Les postres del berenar seran una cercavila musical per la Part Alta que culminarà amb el concert al Cau.

En aquest enllaç podeu llegir-hi tota la informació sobre les reivindicacions de l’AMPA de l’Olga Xirinacs i des d’aquí es pot signar un manifest en suport a l’escola.

ENS VEIEM TOTS DISSABTE!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *