Santa Tecla també és Tecletes!

La festa major de Santa Tecla és una cita ineludible per a tots els tarragonins i, evidentment, per a Tecletes. Va ser durant les festes de l’any 2008 que l’associació va néixer amb un concert on petits i grans van poder compartir cultura de la bona. D’aleshores ençà, la vinculació de Tecletes amb la festa de la ciutat s’ha anat enfortint. Desplegueu les vostres agendes i preneu nota!

Enguany, per tercer any consecutiu, tornem a ser-hi presents amb la Begudeta pensada perquè els més menuts també es puguin refrescar de la manera més deliciosa però també més saludable. La presentació del barrilet infantil, una iniciativa que duem a terme en col·laboració amb Puzle, la farem el dissabte 13 de setembre al passeig de Trafalgar, just sota la pèrgola de la Confraria de Pescadors, a les 18 h. Serà aleshores quan desvetllarem el disseny d’aquest any i començarem a vendre-la! Recordeu que les unitats són limitades i que no volem que ningú es quedi sense!

Per cert, per omplir-la i reomplir-la tantes vegades com vulgueu, podeu anar als establiments de Raffa Gelati del Serrallo i de la Rambla Nova.

El concert de Fes-tecletes! arribarà el dimecres 17 al parc de Saavedra amb els Murmur. Si encara no els coneixeu, us direm que és un dels grups veterans del Camp de Tarragona. Van començar quan eren adolescents com a Canya Verda, es van desdoblar en Popsy Pop i es van reinventar el 1994 sense inventar res però donant-hi una volta més enllà: les guitarres recaragolades són la base de tota la seva música, amb referents de tots els grans dels anys 90. Ara, vint anys després, presenten un CD nou treballat com si fos una peça d’artesania: Desmemòria.

En qualsevol cas, si voleu consultar tot el calendari d’activitats de la festa major de Santa Tecla i no perdre-us res important, us deixem el link oficial de la programació.