VENIU A VEURE TORTUGUES?

Voleu compartir amb els més menuts una experiència única per explorar la natura que tenim més aprop de casa? Doncs, encara sou a temps d’apuntar-vos a la sortida que farem amb la gent de l’Hort de la Sínia aquest dissabte, 26 de novembre.

L’activitat es farà al Torrent de Salomó, on farem una mica d’excusió per arribar a l’espai on treballa aquesta entitat. Una vegada allà es farà una plantació i s’explicarà la situació de les tortugues de rierol que viuen en alguns punts d’aigua que hi ha al torrent.

La cita serà a partir de les 10 del matí i fins les 13h aproximadament. L’activitat requereix inscripció prèvia.

Els interessats, heu d’adreçar-nos un mail dient-nos quants sereu a info@tecletes.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *