Tenda Roja BOLD

Tenda Roja BOLD

Tenda Roja BOLD
Divendres 15 de maig a les 17.30h

La Tenda Roja BOLD és un projecte internacional, promogut pel moviment americà BOLD: Birth On Labor Day (néixer el dia del part).
La Tenda Roja es un espai de trobada on en un ambient íntim i recollit les dones participants comparteixen les experiències del seu part.

Per participar-hi es pot tenir qualsevol edat i origen, i haver optat per qualsevol opció de part: compartir les vivències sobre la maternitat ens enforteix a les dones de tot arreu i de tots els temps.

Tots els testimonis de les participants es gravaran i quedaran recollits per formar part de la “Biblioteca dels Naixements”, basada en les vivències personals de moltes mares, que tindrà forma d’exposició itinerant per tot el món.

Amb aquesta trobada es pretén recollir la veu de les dones i les seves experiències en un moment vital de canvis profunds com és l’entrada a la maternitat.

La Tenda Roja Bold es muntarà al Centre de Teràpies Integrades Neus Esmel a Tarragona, per la calidesa i l’energia que s’hi mou. Ambientarem una sala com si fóssim dins d’un úter i es començarà l’activitat convidant a cadascuna que vagi explicant el seu part. No s’opina, no es valora res, només s’agraeix cada vegada que una acaba de compartir, fent un petit homenatge (un poema, un minut de silenci… a les dones que ens han precedit, a les nostres mares).

La Tenda Roja estarà oberta a mares primerenques, mares repetidores, embarassades, àvies, dones que vulguin tenir un fill i també a dones que hagin patit un avortament. El màxim és de 20 participants i la durada aproximada d’unes dues hores. La sessió anirà dirigida

per Isabel Martí mare, pedagoga, doula i terapeuta de famílies. Col·labora en la revista Viure en Família, és membre de l’Associació Donallum i del col·lectiu doulasbarcelona.org. L’any passat va dinamitzar la primera tenda roja muntada a Catalunya, a Girona.

Al final de la sessió es convida a participar als fills i pares, companys i amics… en un ambient més informal on tota l’energia i emocions viscudes es comparteixen de manera més festiva.

Aquí pots descarregar-te el cartell d’anunci de la Tenda Roja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *