Espai Nadó 2020 (març-maig)

A Tecletes estem d’enhorabona, i és que reprenem l’Espai Nadó amb més energia que mai! Enguany ens trobarem quinzenalment els dilluns a l’Espai Nautilus Art & Craft (c. Reding, 9 / Tarragona), de 17,30h a 19,30h aproximadament. 

És l’activitat estrella i més genuïna de l’associació: un espai per a nens i nenes entre 0 i 4 anys, on petits i grans ens trobem per compartir experiències, inquietuds i opinions per fer tribu. Mentre ells i elles juguen lliurement, nosaltres creixem compartint! A continuació us fem cinc cèntims de les sis trobades que tindran lloc entre el març i el maig d’aquest any:

· Dilluns 2 de març, 17:30h /‘L’angoixa de buscar escola’. Posada en comú. Ja s’apropen els dies de portes obertes de les escoles, i per a moltes famílies comencen els dubtes… Pública o concertada? I les metodologies? La proximitat a casa és determinant? Sigui com sigui, triar escola és una de les decisions més difícils per a les famílies. Veniu i parlem-ne; conèixer opinions i necessitats diferents ens ajuda a tots! Mentre nosaltres en parlem, els nostres fills i filles s’ho passaran d’allò més bé a l’Espai Nadó! Aquesta és una activitat gratuïta, tant per a famílies sòcies com no sòcies.

· Dilluns 16 de març, 17:30h / Joc lliure i espai tribu. Una tarda essencialment tecletes! Veniu a descobrir els beneficis de compartir inquietuds sobre la criança amb altres famílies. És un bri d’aire fresc, us ho garantim! Aquesta és una activitat gratuïta, tant per a famílies sòcies com no sòcies.

· Dilluns 30 de març, 17:30h / Xerrada de primers auxilis en infants, a càrrec del Centre de Formació Sanitàrea. Saber com actuar davant una situació de risc que afecta el nostre fill/a és fonamental. Per això, en aquesta xerrada s’explicarà com actuar davant de situacions de risc vital com l’aturada cardio-respiratòria o l’ennuegament, i d’altres menys greus com cremades, ferides, convulsions, febre, dificultat respiratòria… Hi haurà una exposició pràctica de totes les maniobres que ho requereixin.

Xerrada gratuïta per a les famílies sòcies de Tecletes. El cost per a les famílies no-sòcies és de 5€. És necessària la inscripció prèvia a info@tecletes.org, sigueu socis o no.

· Dilluns 27 d’abril, 17:30hEnsenyem-los a ser feliços: els contes com a recurs educatiu’. Col.loqui moderat per Bàrbara Albareda, doctora en adquisició del llenguatge. Amb els contes, els nens descobreixen el món. Per tant, és un recurs que no hem de desestimar: ens poden ajudar a comprendre i resoldre conflictes, i a identificar emocions. Us proposem sumar energia i parlar d’aquells contes que ens ajuden a fer nens i nenes més feliços. Quin és aquell llibre infantil de capçalera que voleu compartir amb nosaltres? Aquesta és una activitat gratuïta, tant per a famílies sòcies com no sòcies.

· Dilluns 11 de maig, 17:30h / Xerrada ‘Berenars saludables’, a càrrec de la infermera pediàtrica Mercè Milan. Tenim el poder de fer créixer infants més sans i això comporta canviar els nostres costums, hàbits i sabors; per això us proposem començar amb berenars més saludables! De ben segur que aquesta xerrada ens aclareix els dubtes que tinguem. 

Xerrada gratuïta per a les famílies sòcies de Tecletes. El cost per a les famílies no-sòcies és de 5€. És necessària la inscripció prèvia a info@tecletes.org, sigueu socis o no.

· Dilluns 25 de maig, 17:30h / Taller de manipulació ‘Ens preparem pel Minipop!’. Tenim el Xè festival Minipop a tocar (teniu entrades pels propers 4 i 5 de juny, oi?) i per això us proposem una prèvia, com una pre-estrena. Us hi animeu? Aprofitarem també per acomiadar-nos d’aquesta primera part de l’Espai Nadó 2020! Aquesta és una activitat gratuïta, tant per a famílies sòcies com no sòcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *