Repetim al concert familiar RAMONETS!

Les Tecletes xalarem de nou del rock de RAMONETS! I per això el proper dissabte 31 de març a les 17,30h ens afegirem al nou espectacle Ser major és un ful! que RAMONETS presentarà a la Sala Zero de Tarragona en el marc del cicle per a famílies Rock’n’Kids.

Com ja ja van fer al seu últim treball, les lletres de les cançons ens parlen de fer un món millor, d’estimar allò que fem i creure que tot és possible amb l’ajuda de la imaginació. I tot això és possible perquè RAMONETS no es sols un grup de música. A més dels músics i tècnics, hi ha un animador infantil, qui no para de motivar al públic, disfressant-se, ballant, traient objectes de tot tipus a l’escenari, entremesclant-se amb la gent… En definitiva, converteix el concert en un espectacle interactiu fent que tots ens ho passem de meravella.

Dissabte 31 de MARÇ a la SALA ZERO (C. Sant Magí, 12, Tarragona)
Portes: 17.00h  Inici: 17.30h
Preus de les entrades: 7€ anticipada (+despeses) 10€ Guixeta. Entrada gratuïta per a nens menors de 3 anys.

Punts de venda:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis i Dr.Válvula
Reus: Spook Records, Discos Qui’k i H-Records
ONLINE: www.salazero.com

I si ho preferiu també s’organitza el mateix espectacle el divendres 30 a les 17,30h a la Sala Japan de Reus (Passeig Mata, 18).

ONLINE: www.salajapan.cat

Important!

Les famílies sòcies de Tecletes tenen descompte especial en les entrades! Els preus per a Tecletes són: dos adults i un nen 20€; dos adults i dos nens 25€. Perquè es pugui fer efectiu el descompte heu de reservar les entrades a info@salazero.com indicant els vostres noms, per a quin espectacle voleu entrades (Tarragona o Reus) i que sou socis de Tecletes (abans del divendres 30 de març!).