Fes-Tecletes de Nadal al Teatret del Serrallo

Com ja sabeu el Tió de Tecletes ja és a Tarragona! Sembla que se l’ha vist en algunes cases d’amics i famílies de Tecletes, i es veu que l’estan alimentant de valent! I com ja és tradició, un cop tinguem el Tió ben fart, el cagarem en la FES-TECLETES DE NADAL! Enguany amb súpernovetat pel que fa a la ubicació: serà al Teatret del Serrallo! Un lloc màgic i delicat que ens ha enamorat, en un entorn únic i ben a la vora del mar!

Captura de pantalla 2017-12-01 a la(s) 11.40.49A més, comptarem amb la millor música electrònica indie i brit a càrrec dels nostres amics minipoperos SuperPandas. Saltarem, ballarem i al Tió estomacarem! Com sempre, aprofitarem per fer un berenar popular amb tot allò que vulgueu portar. Recordeu que la festa està oberta a tothom, com totes les que fem.

Captura de pantalla 2017-12-11 a las 17.57.57L’activitat té un cost de 5 euros per nen/a per sufragar la dieta hipercalòrica i súperproteica de la nostra bèstia. En el cas de les famílies sòcies de Tecletes, el cost l’assumirà l’associació. És imprescindible inscripció prèvia a info@tecletes.org. o a https://participo.cat/.

IMPORTANT PER A LA LOGÍSTICA DE L’ACTIVITAT: Cal indicar el nombre d’adults que vindreu, així com el nom i el curs escolar dels nens/es (llar d’infants, P3/P4/P5 o Educació Primària). Aforament limitat. Data límit d’inscripció: dimarts 19 de desembre.

Aquesta és una activitat organitzada per Tecletes en col·laboració amb el Teatret del Serrallo.

Captura de pantalla 2017-12-01 a la(s) 11.40.24Què?: Fes-Tecletes de Nadal amb SuperPandas

Quan?: Divendres 22 de desembre, de 17,30h a 19,30h

On?: Teatret del Serrallo (Passeig de l’Escullera s/n, Tarragona)

Cost: 5 euros per nen/a (en el cas de les famílies sòcies de Tecletes, el cost l’assumeix l’associació)

Inscripció: info@tecletes.org o a https://participo.cat/  (fins el 19 de desembre)