Tornem a veremar al Priorat!

Ja tenim aquí l’activitat Tecletes més entranyable i preciosa de la Tardor: la verema Tecletes, tot un clàssic que cada any guanya més adeptes. Us apunteu a viure la vinya en família? Enguany pujarem a veremar al Priorat el proper diumenge 2 d’octubre per descobrir les terres on creixen les vinyes, recollir el raïm dels ceps per després aixafar-lo amb els peus i tastar-ne el most. I com no podia ser d’altra manera, un cop acabada la verema compartirem un ‘brunch’ típic de pagès tots plegats, com cada any.

Si esteu interessats a participar, no dubteu a fer-nos un correu avisant-nos de quants sereu (detallant adults i nens) a info@tecletes.org el més aviat possible (data límit el divendres 30 de setembre!). Sortirem de la benzinera de Falset a les 10.30h i anirem cap a les vinyes. I si voleu ser uns autèntics veremedors, porteu galledes, tisores i botes d’aigua. I després de veremar, a dinar per agafar forces. El preu per als adults socis de Tecletes és de 6 euros i de 12 euros per als no socis; els nens a partir de 3 anys, 3 euros els socis i 6 euros els no socis.

Espavileu, que les places són limitades!

img-20160927-wa0004

img-20160927-wa0003