Gran trobada de Charlots a Tarragona

Gran trobada de Charlots a Tarr


<div style=Pianoforallagona per Carnestoltes” width=”250″ height=”175″ />Gran trobada de Charlots a Tarragona per Carnestoltes

Voleu fer d’actors durant uns quants segons?

Agafeu el barret rodó, dibuixeu-vos un bigoti estret i… acció! Cares alegres, tristes, de sorpresa, amoïnades o adormides, tot ho grava el videomaton d’ExploraTgn.cat. El diumenge 14 de febrer, entre 11 i 12 del matí, el hall del CaixaForum de Tarragona serà un improvisat plató on podreu convertir-vos en Charlot per una estona.

Us atreviu?

Voleu veure-us en directe i ser un dels que sortiran a la selecció que s’emetrà per TAC 12, televisió local del Camp de Tarragona? Només cal que vingueu disfressats des de casa o us maquilleu al hall amb el material que tindrem preparat… i ja està: ExploraTgn.cat treu a passejar per Carnestoltes l’artista que porteu dins!

Cadascun dels participants en aquest joc carnavalesc obtindrà, a més, 2 entrades de franc per l’espectacle familiar ‘Els mites clàssics: amors mitològics’, que es representa al CaixaForum de Tarragona.

Data: Diumenge 14 de febrer de 2010

Hora: d’11:00 a 12:00

Lloc: hall del CaixaForum Tarragona (C/ Cristòfol Colom, 10)

Accés lliure


Tecletes coll.labora en

aquesta activitat organitzada per Caixa Fòrum i “Explora Tgna”

Aprofitant que és carnaval i que Caixa Fòrum fa una exposició sobre Chaplin es convoca una trobada on cada persona que es converteixi en Charlot rebrà 2 entrades per anar de franc a l’espectacle mites amorosos!


Més info
Foto: © ExploraTgn.cat

Tecletes coll.labora en aquesta activitat organitzada per Caixa Fòrum I “Explora Tgna”

Aprofitant que és carnaval I que Caixa Fòrum fa una exposició sobre Chaplin es convoca una trobada on cada persona que es converteixi en Charlot rebrà 2 entrades per anar de franc a l’espectacle mites amorosos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *