Celebrem el Dia Internacional de la Dona!

El proper diumenge dia 6 de març les Tecletes celebrem el Dia Internacional de la Dona amb una diada lúdico festiva al Parc de la Ciutat, símbol de la reconquesta dels espais públics per part de les famílies gràcies al projecte La ParcQuinta.

La diada té la intenció d’aplegar moltes de les entitats de criança de la nostra ciutat i ser una celebració de la Sororitat de les dones que lluiten per diferents àmbits de la criança dels seus fills a Tarragona. Així doncs, hi participaran entitats com Do de Pit, Porta’m a Prop, Talus, A Contracor, Asperger Camp, APYDA (TDAH), EPILEP i La Nineta dels Ulls.

El Parc de la Ciutat tornarà a omplir-se, per un dia, de color, música, joc lliure i de l’actuació de circ ‘Absurditties’ amb Mortelo & Manzani / Companyia Passabarret, espectacle que es va haver de suspendre el passat mes de desembre a causa de les condicions climatològiques.

En la mateixa diada, celebrarem la remodelació de la PlayTruck de Tecletes, que després de les reparacions fetes per subsanar els actes vandàlics soferts durant el projecte ParcQuinta, tornarà a lluir renovada i plena de noves propostes per fer de la nostra ciutat un lloc més amable per a les famílies i els seus infants.

Amb aquest acte volem tornar a posar de manifest el gran interès de les famílies en què l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i Centres Cívics liderin el relleu del projecte La Parcquinta, que va revolucionar Tarragona com a capital amiga de la infància la primavera i tardor del passat 2021.

PROGRAMA DEL DIUMENGE 6 DE MARÇ

11.00h. Obertura de l’espai. Tallers reivindicatius del Dia Internacional de la Dona: taller de pancartes feministes + taller homenatge “Les nostres Dones”. Penjada de dibuixos al lledoner centenari del Parc de Sant Rafael.

12.00h. Actuació de la companyia de circ Mortelo&Manzani amb el seu espectacle ‘Absurditties’.

13.00h. Lectura del Manifest i signatura amb la presència de les associacions de famílies de la nostra ciutat.

13.30h. Manifestació dels infants amb la presència dels Nanos Magí i Tecla de l’Associació Maginet.

Aquesta activitat compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *