Tecletes renova la junta!

El diumenge 13 febrer es va celebrar l’Assemblea General de Tecletes, en què es va votar per unanimitat la nova junta directiva de l’entitat, liderada per Judit Montserrat, que és ara la nova presidenta de l’associació tarragonina. L’equip el completa Núria Pascual com a secretària i Cristina Serra com a tresorera. La viceprèsidència l’ocupa, simbòlicament, Natàlia Martín com a representat dels nens i nenes de Tecletes. Aquest nou càrrec és tota una declaració d’intencions de la nova junta.

El nou equip pren el relleu a la junta liderada des de 2017 per Maruxa Roel qui, juntament amb Rut Fabra, Marta Francisco, Victòria Martí i Cristina Serra, ha ampliat la base de la nostra entitat amb projectes com la Parcquinta (que n’és la cirereta del pastís). No podem haver tingut més sort amb aquestes donasses. Són el millor de Tarragona i ens han regalat el seu temps, la seva dedicació, la seva creativitat i la seva incansable lluita en la convicció que compartir l’oci en família a Tarragona és possible.

Seguim endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *