TORNA LA BEGUDETAAAAAA!!!!!

Les festes de Santa Tecla d’aquest 2013 tornaran a tenir un al·licient més pels més petits de casa. Enguany, i per segon any consecutiu, l’associació Tecletes, amb la col·laboració de l’empresa Puzle, tornarà a posar a la venda el barrilet infantil amb el seu corresponent contingut. La Begudeta es podrà adquirir els dies de la festa i permetrà que els més menuts es refresquin amb un beuratge especialment adaptat als seus gustos, refrescant, natural i saludable.

En aquesta ocasió, la il·lustració que guarneix el barrilet és una imatge dedicada a la Víbria, que aquest any celebra el seu 20è aniversari. La presentació comptarà amb la presència de la Vibrieta que no s’ha volgut perdre l’oportunitat d’apadrinar aquesta nova incorporació a les tradicions de la ciutat. La imatge del barrilet és obra de la jove il·lustradora tarragonina Daw Sangket, que ha imaginat una Víbria somniadora que vol acompanyar-nos per descobrir i participar activament de la festa. 

La presentació de la Begudeta es farà el divendres 13 de setembre a les 17.30 h al Balcó del Mediterrani.

Natural i saludable

El gotet d’enguany està fet d’un material més resistent que el de la primera edició amb l’objectiu de reivindicar encara més la seva reutilització després de Santa Tecla i durant tot l’any, com a got o com a cantimplora per fer servir fora de casa. Enguany, serà de color taronja i durà un cordill lila que permetrà penjar-la al coll. Es podrà adquirir, per 3,5 euros buit i 5 si s’adquireix amb la beguda dins, als establiments de Raffa Olivier al balcó del Mediterrani i al barri del Serrallo. Recarregar-la durant la festa major valdrà 2 euros. També es vendrà el dia de la presentació i a l’estand de les festes.

Pel que fa al contingut del barrilet torna a ser una creació de l’artesà gelader Raffa Olivier i està feta amb ingredients 100% natural: sucs de maduixa i llimona, acompanyats d’anisets que ens transporten a la infantesa. Tot plegat, per convertir la Begudeta en el refresc més saludable de les festes ideal per compartir en família. A més, la Begudeta és apta per a celíacs, al·lèrgics a la lactosa i a l’ou.

L’any passat, els mil exemplars encarregats es van esgotar el dia de la presentació. És per això que ja cal que espavileu si no voleu quedar-vos sense la Begudeta d’enguany i afegir-la a la vostra col·lecció!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *