Cicle de cinema en família!

Famílies de Tecletes, atenció perquè arriben propostes cinematogràfiques pensades per a famílies amb infants a partir de 4 anys i tenen molt bona pinta! Es tracta del cicle de ‘Cinema en Família’ organitzat per la Diputació de Tarragona i que tindrà lloc les tardes dels diumenges des del 6 de novembre i fins a l’11 de desembre, a les 17h a l’Auditori Diputació (C.de Pere Martell, 2, Tarragona).

Es tracta d’un seguit de sis pel·lícules doblades al català i amb subtítols també en català per iniciar els infants en el llenguatge audiovisual; un format que persegueix l’objectiu d’introduir-los en el format de versió original, perquè més endavant puguin veure pel·lícules en VO subtitulades d’una manera espontània i natural.

A continuació us detallem el calendari de projeccions amb l’edat recomanada de cada una de les obres. Si cliqueu sobre els títols de les pel·lícules en podreu veure els tràilers!

DIA

PEL·LÍCULA

EDAT RECOMANADA
DURADA

6 de novembre

Alain Gagnol i Jean Loup

A partir de 7 anys

84′

13 de novembre

Rémi Chayé

A partir de 6 anys

81′

20 de novembre

[4 curtmetratges]

A partir de 4 anys

51′

27 de novembre

Tomm Moore

A partir de 4 anys

93′

4 de desembre

Pierre­ Luc Granjon i Pascal

A partir de 4 anys

52′

11 de desembre

Alê Abreu

A partir de 6 anys

80′

Les entrades es vendran una hora abans de la projecció a l’Auditori Diputació. Tenen un cost de 5€ i per la compra de més d’una entrada us podreu adherir a un descompte 2×1.

IMPORTANT: A més, l’associació Tecletes disposa de tres entrades dobles reservades per cada pel·lícula, de manera que si sou socis de Tecletes ja esteu tardant en enviar un correu a info@tecletes.org amb l’assumpte ENTRADES CICLE CINEMA EN FAMÍLIA (indiqueu el vostre nom complet, DNI i la pel·lícula que us interessa). L’adjudicació de les entrades reservades serà per estricte ordre de rebuda dels correus!

Cartell escoles