Concert familiar RAMONETS

Captura de pantalla 2017-04-16 a la(s) 08.52.02Les Tecletes anem de concert!!! Ja ho sabeu, portem la música a la sang! I per això el proper dissabte 22 d’abril a les 17,30h ens afegirem al concert que Ramonets farà a la Sala Zero de Tarragona. Mireu, mireu com es presenten:

RAMONETS som una banda de rock orientada al públic infantil. Volem apropar este estil de música als més menuts, que els xiquets i xiquetes disfruten sentint-nos, i que a més a més aprenguen, al llarg de l’actuació, aspectes relacionats amb el rock, com per exemple quins són els instruments que composen una banda, per què es fan cors, com saludem els rockers, o inclús que toquen la guitarra amb nosaltres en alguna cançó. L’objectiu és que tothom participe en els nostres concerts, ballant, botant, cantant, i cridant tot el que es puga.

I tot això és possible perquè RAMONETS no es sols un grup de música. A més dels músics i tècnics, en el nostre equip contem amb un animador infantil, qui no para de motivar el públic, disfressant-se, ballant, traient objectes de tot tipus a l’escenari, entremesclant-se amb la gent…etc, etc. En definitiva, convertint el concert en un espectacle interactiu i fent que tots ens ho passem de meravella.

Us recordem la informació més important:

CONCERT FAMILIAR DE RAMONETS

Dissabte 22 d’abril.
Portes: 17.00h  Inici: 17.30h
Preus de les entrades: 6€ nen, 9€ adult, 22€ pack familiar

Important! Les famílies sòcies de Tecletes tenen descomptes especials en les entrades sempre que aquestes es comprin de forma anticipada i online. Els preus per a Tecletes són:  5€ nen, 8€ adult, 20€ pack familiar. Per a més informació respecte al descompte especial Tecletes, envieu un mail a info@tecletes.org i us fem cinc cèntims de la promoció!

+ INFO: www.salazero.com