‘La Keka i els ous màgics’, per Sant Jordi!

Captura de pantalla 2017-04-16 a la(s) 08.28.28

“Quan en Pep de cal Corralet descobreix que la gallina Keka ha post un ou diferent, s’inicien un seguit d’esdeveniments que ens fan conèixer a la bruixa Farigola i al follet Xemeneies. L’ou resulta ser màgic… què passarà?”

Aquest Sant Jordi (ens encanta aquesta diada tan nostrada i preciosa!!) volem apropar-vos la bonica història de ‘La Keka i els ous màgics’, un conte infantil per a nens de 2 a 6 anys, que ensenya d’una manera divertida i autònoma a gestionar l’enuig mitjançant un estri: “l’ou màgic”.

Ens l’explicaran les seves dues autores, la Marta Monserrate i la Maria Garriga, en el marc de la V Revetlla de Sant Jordi que se celebra a la Biblioteca Pública de Tarragona el proper divendres 21 d’abril. El conte de ‘La Keka i els ous màgics’ tindrà lloc a les 18h. i us hi volem veure a tots perquè us assegurem que la història s’ho val, i molt!

Captura de pantalla 2017-04-16 a la(s) 08.28.15El llibre, per a nens i nenes de 2 a 6 anys, està il·lustrat per l’artista cambrilenca Marta Nolla. La idea va néixer a la llar d’infants on treballen les seves dues autores, on els contes formen part important de la tasca pedagògica. Preparant una sortida a una granja, va sorgir aquesta història que els nens i nenes de la llar van viure i van gaudir de manera entusiasta.

Visca Sant Jordi!!!