DE BOTIGUES AMB EL KIDS MAP SHOPPING, ENCERTAREU!

Després de l’èxit obtingut amb el Kids Map editat la passada primavera, hem decidit continuar amb el projecte d’oferir rutes per fer en família per tota la ciutat ampliant la col·lecció. I ho ha fet traient al carrer el Kids Map Shopping de Tarragona. Si el primer mapa estava dedicat a recorreguts culturals, aquesta vegada, ens hem fixat en els comerços de proximitat de la nostra ciutat.

El mapa, del que s’han tornat a editar 20.000 exemplars en quatre idiomes –català, castellà, anglès i francès-, inclou tres recorreguts per fer tot

gaudint de les petites botigues que hi ha escampades pels carrers tarragonins i que estan allunyades de l’esperit de les grans cadenes comercials, apropant-se al client de tu a tu i oferint productes de gran qualitat i adaptats a tots els membres de la família.

Unint sinèrgies

Tecletes volem agrair profundament l’esforç que han fet els comerciants que han participat en aquesta edició i que, malgrat la crisi econòmica que estem travessant, han cregut en el projecte que no només aposta per la promoció dels seus establiments sinó per un turisme familiar de qualitat al nostre municipi. I és que volem agrair el servei que, dia a dia, ens donen els nostres botiguers, els que se saben el nostre nom i el dels nostres nens i que endevinen què hi anem a buscar abans que els ho demanem. La passió amb la que fan la seva feina, malgrat les penúries econòmiques que estem patint, ha acabat creant

una complicitat amb Tecletes que va fer-nos apostar per fer un plànol que no només els inclogués sinó que també els recomanés fervorosament.

La selecció, feta a partir de recomanacions de les prop de 100 sòcies de Tecletes, comprèn una representació de la majoria de sectors comercials. Així, entre d’altres, es poden trobar botigues de roba infantil, d’alimentació saludable, de fotografia, de joguines i un llarg etcètera. Així mateix, també s’ha comptat una vegada més amb el suport del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i del Caixa Fòrum.

La presentació oficial del Kids Map Shoping es va fer el divendres 23 de desembre, amb un esmorzar popular al carrer Itxart. Posteriorment, els plànols han començat a distribuir-se a les botigues de la ciutat i als Punts d’Informació Turística.

El projecte pretén tenir un abast més llarg. Tecletes, nascuda fa gairebé 4 anys, ja prepara altres mapes que destacaran més activitats a realitzar en família per la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *