Tot un món per descobrir, amb els més menuts de casa

manetesEls més petits, repetits, petitons de casa també tenen activitats especialment pensades per a ells a la programació d’enguany a Tecletes. Per primer any, els dijous a la tarda, de 17.30 a 18.30 h, la gent de Matriona Espai Maternal els convida a ells, i a les seves famílies, és clar, a l’activitat Descobrint el món. Es tracta d’un espai on compartir abraçades, carícies, petons i rialles i passar una bona estona compartint amb altres famílies.

Els tallers de Matriona consisteixen a explorar tot el que ens envolta a través dels sentits mitjançant una proposta multidisciplinar basada en les necessitats emocionals dels nadons de 0 a 3 anys i els seus interessos. El joc i la comunicació tindran un paper principal, com no podia ser d’altra manera. Així, coneixerem i aprendrem molts recursos, eines i materials per acompanyar els primers anys de vida dels nostres fills des de l’empatia i l’acceptació de la individualitat.

Entre d’altres activitats, els participants podran experimentar amb petons i pessigolles, convertir-se en petits xefs i demostrar talents a través de l’art per a nadons.

El local de Tecletes esdevindrà un espai on créixer en família, amb amor i respecte. Un lloc on regalar temps i felicitat a les criatures mentre aprenem, experimentem i, evidentment, ens divertim plegats. Pel que fa al preu, 30 euros pels socis i 40 pels no socis.

Si en voleu saber més coses o voleu apuntar-vos-hi, només cal que ens feu un correu a info@tecletes.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *