Adhesius per als cotxes

Adhesius per als cotxes

Tecletes edita, amb l’Ajuntament, uns adhesius per avisar de la presència d’infants al cotxe

“Ei, que jo vaig dins!” és el missatge de les enganxines que els propers dies es començaran a distribuir a la ciutat. Els adhesius han estat editats de manera conjunta per l’Associació de Mares de Tarragona tecletes, el Servei de Política Lingüística (SPLAT) de l’Ajuntament de Tarragona i el Club dels Tarraconins. L’objectiu és advertir de la possible presència

d’infants als cotxes.

Les enganxines es distribuiran en totes les activitats que organitzem des de Tecletes. Al mateix temps, es podran adquirir també durant les que munti el Club dels Tarraconins. La previsió, a més, és enviar-les a totes les cases de la ciutat on hi visquin nens i nenes d’entre 0 i 2 anys i a les persones i entitats que les demanin expressament.

La finalitat d’aquesta iniciativa és que tots els pares i mares puguem lluir un identificatiu de la nostra ciutat als vehicles, més enllà dels que distribueixen els fabricants de cadiretes, que només en faciliten en castellà o anglès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *