ANEM A BUSCAR EL TIÓ!

A Tecletes, ja ho sabeu, això de les tradicions ens agrada mooooolt! Aquest dilluns a la tarda en farem una que esperem perpetuar en el temps: anirem a buscar tots junts el Tió de les Tecletes.

On s’haurà amagat? On el trobarem? I el més important: us apunteu a venir a trobar-lo? Si us fa goig la proposta, només cal que us presenteu dilluns, 10 de desembre, a partir de les 17.15 h al local (Camí de la Cuixa, 18).

Sobretot, veniu ben equipats d’exploradors urbans: un bon abric, un gorro, uns guants, unes sabates còmodes i moltes ganes d’aventura. Si voleu, a més, ja podeu portar una mica de teca pel Tió perquè segur que tindrà una fam descomunal!

Per cert, que enguany tornarem a fer una festa nadalenca amb totes les de la llei per fer cagar el Tió. Serà el 21 de desembre, mentre fem un berenar prenadalenc. Enguany, hi haurà molts altres sorpreses que us anirem desvetllant així que es vagi apropant el dia…

Per tenir una previsió de quants serem, cal que us apunteu tot fent-nos un correu indicant quants sereu a info@tecletes.orgPer a les sòcies de Tecletes, l’activitat  no

té cap cost. Si s’hi apunten no socis, hauran d’abonar 5 euros per criatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *