Una illa de descobriments pels més petits

Sorra, aigua, música, coves, jocs de llums, pintures, disfresses, llibres, textures, tendes i molt més. Les Tecletes hem convertit l’Espai Nadó del Minipop en una illa plena de sorpreses per descobrir. Les famílies amb nadons hi trobaran el millor lloc per descansar, relaxar-se, experimentar i ser molt felices!

L’èxit de l’espai està assegurat perquè està dissenyat per mares expertes que sabem molt bé com cridar l’atenció dels més menuts de la casa. L’any passat ja teníem un màster en la matèria però és que aquest curs ens hem doctorat. A Tecletes hi ha hagut un baby boom que ens ha omplert de vida, il·lusió, alegria i una mica de bogeria!

Han nascut cinc nenes precioses que han estat les primeres de testejar les idees de Tecletes. No cal que us diguem, doncs, que tot el que hi trobareu ha passat un estricte control de qualitat abans d’arribar al passeig de les Palmeres. I sembla que els ha agradat bastant!

Foto: Rosa Rovira

Prepareu-vos perquè la Bàrbara, la Cristina,  la Joana, la Judit, la Maria, l’Alba, les Martes, la Maruxa, la Núria, la Rut, la Desi i la Vicky us hem preparat un Espai Nadó que va per nota!

Aquest any hi haurà moltes novetats com les tendes tipi  escampades pels diferents espais verds, un invent que han batejat com a Bebetoca per experimentar amb objectes quotidians o  un espectacle de mim amb fluorescències dins una cova molt fosca. Dissabte The Dark Side rebrà un convidat molt especial i diumenge recuperarà les taules de llum per jugar amb diferents materials.

A més, les disfresses tindran un paper protagonista. Per una banda, Farandulàndia, el tradicional racó de les disfresses, es traslladarà al costat de l’escenari perquè no pareu de ballar. I per l’altra, a l’Espai Nadó hi haurà la nova proposta Bambolines, un taller per crear una disfressa totalment personalitzada. Perquè tots sabem que disfressar-se ens encanta però encara més si podem triar exactament allò que ens hem imaginat.

Enguany també hi ha espai per a la reivindicació amb la col·laboració d’Amnistia Internacional de Tarragona. El sortidor del nen de l’oca acollirà una activitat amb vaixells de paper per denunciar la crisi dels refugiats  i migrants al mar Mediterrani. El tenim a tocar del Minipop i no podem ni volem tancar els ulls a aquesta realitat.

Tornen els grans èxits

Com ja és habitual, Giotto tornarà a ser a l’espai nadó amb les seves magnífiques pintures, que en aquesta ocasió farem servir per decorar figures d’origami gegants; Lu2 ens portarà els jocs de taula més originals, i tindrem una platja amb xiringuito inclòs. I com que el sorral sempre triomfa, enguany serà el doble de gran i de divertit. Si us animeu a fer una excavació arqueològica, hi podreu trobar alguna cosa més que joguines.

Tampoc no hi podia faltar la caravana rosa de Tecletes. La Play truck es tornarà a convertir en una sala de cinema però aquest cop la cosa no va de curtmetratges. Els nens i nenes que hi entrin podran veure una selecció de videoclips de grups que actuaran al festival.

Dissabte i diumenge, ens veiem al paradís!