VOLEM FER UNA NOVA SAMARRETA PER SANTA TECLA!!!!

Us proposem una

activitat estiuenca que segur que us engrescarà! Esmoleu plegats la imaginació i els llapis de colors perquè necessitem que feu aflorar tot el vostre talent artístic. I és que… volem fer una samarreta per Santa Tecla, tan o més guapa que la que vam fer l’any passat de l’aligueta 😛

La idea és que la canalla dibuixi el seu element del seguici preferit  i que posteriorment ens feu arribar l’obra d’art! Triarem el més xulo i l’estamparem a samarretes per vendre durant la festa major!

Important: els dibuixos han de ser molt senzills, siluetes i traços gruixuts i amb pocs detalls perquè sigui possible estampar-los.

Us animeu, oi? Només cal que ens l’envieu

al nostre correu electrònic info@tecletes.org. Esperem rebre propostes ben interessants 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *