TALLER FAMILIAR EN CAPSES DE SABATES

viagra pricepg” alt=”” width=”209″ height=”300″ />El proper dimarts, 15 de febrer, a les 17.30h, El Palau i Tecletes, organitzen un taller conjuntament relacionat amb l’expos “En capses de sabates”

Els infants que hi participin hauran de portar una còpia en format DIN A4 d’una fotografia de l’àlbum familiar que sigui anterior a l’any 1990. Una activitat que comença, doncs, des de casa amb la tria de la imatge. D’aquesta manera s’involucren tant els nens com als seus pares, avis o oncles en l’ajuda per escollir la fotografia que treballaran en aquest taller.Amb aquestes imatges, de gran

valor documental, històric, artístic i emotiu, es realitzarà un gran collage que quedarà exposat a El Palau fins al 27 de febrer.

El taller infantil forma part de l’exposició EN CAPSES DE SABATES. HISTÒRIES DOMÈSTIQUES DELS TARRAGONINS i serà una bona oportunitat pels més petits de reviure els records familiars.Una forma de passar una tarda diferent que segur divertirà als nens i nenes, a la vegada que podran conèixer com era la vida dels seus pares i avis.L’activitat que es celebrarà a El Palau és gratuïta amb prèvia inscripció (places limitades). Inscripcions a info@palaucongrestgna.com o info@tecletes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *