Renaldo&Clara, al FesTecletes

El grup lleidatà presenta La boca aigua al nostre estimat escenari del Passeig de les Palmeres el proper divendres 13 de setembre, en el marc del setzè FesTecletes. Frank Cueto i Dj Lupo arrodoniran un vespre de festa major per a la història!

FESTECLETES 2024 / 13 de setembre a partir de les 18h / Passeig de les Palmeres de Tarragona

18.00h. Taller FESTECLETES: El FesTecletes 2024 arrenca amb un taller ben divertit per fer passar la calor i els nervis de la canalla mentre ens preparem per gaudir de la tarda amb Dj Lupo.

19.00h. Concert de Frank Cueto: Primera actuació d’aquest talent tarragoní a les festes de Santa Tecla! Després d’actuar a les dues edicions del Solstici de Tecletes i veure el gran potencial d’aquest jove artista, us convidem a descobrir-lo: té una veu encisadora.

19.30h. Concert de RENALDO&CLARA

Després de L’amor fa calor, Renaldo&Clara presenten La boca aigua, el seu quart àlbum d’estudi, que suposa un pas endavant en noves sonoritats, mantenint la delicadesa de les composicions i la lírica precisa i punxant. Pop, canvis imaginatius que fan que les cançons semblin tenir dues tornades alhora, ritmes de hip hop antic, arranjaments fresquíssims i unes lletres enverinades i exactes que ens parlen de gairebé tots els estadis de l’amor. La boca aigua va ser el guanyador al Premi com a millor disc de l’any segon la crítica, atorgat per la revista Enderrock el 2023.

21.00h. Dj LUPO i sopar popular amb Cal Bacanal

Famílies, no marxeu! Que ballarem amb la música del gran Dj Lupo! Ou yeah! Activista cultural, dissenyador gràfic de professió i dj des de fa més de vint-i-cinc anys. I sopar popular amb Cal Bacanal*.

*Taller i concert són gratuïts, però si us voleu quedar a sopar, haureu de comprar els tiquets a través del web: https://entradium.com/events/sopar-fes-tecletes-2024. Penseu que les famílies sòcies teniu descompte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *