300 exemplars recaptats gràcies a la campanya ‘Que tothom enceti un llibre per Sant Jordi’

Tecletes ha entregat els llibres a l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona perquè els facin arribar a famílies en situació de risc d’exclusió social

Enguany, més de 300 llibres arribaran a famílies dels barris de Sant Salvador, Bonavista, Torreforta, Campclar i del centre de Tarragona. Llestos per estrenar. Les circumstàncies socials són cada vegada més complicades i, malauradament, la llista de famílies que fan ús dels serveis de l’Instiut Municipal de Serveis Socials és, any rere any, més llarga.

L’èxit de la campanya solidària de recollida de llibres d’enguany ha estat possible gràcies a Abacus, Llibreria L’Hamaca, Llibreria Adserà, Llibreria La Capona i Llibreria El Soterrani; a autors i autores com Carmen Bueno, Rat Cebrián, Ramon Gasull o l’Anduluplandu; a les editorials Piscina, un petit oceà, Zahorí Books i Insitu Comunicació; a l’Autoritat Portuària de Tarragona, l’Associació d’Amics de la Colla Jove, Mirades del Món i Repsol, i a les donacions privades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *