Tecletes es corona per la lluita contra la Covid-19

Les famílies sòcies de l’entitat han decidit per majoria, mitjançant una enquesta telemàtica i anònima, donar la totalitat de quotes corresponents al segon trimestre de 2019 al projecte projecte d’assaig clínic #JoEmCorono contra la COVID-19.

Donada la situació d’excepcionalitat que estem vivint a causa de la crisi de la COVID-19, aquest trimestre Tecletes no ha pogut realitzar cap activitat per a les sòcies. Per això s’ha acordat, mitjançant una enquesta telemàtica i anònima, fer una donació al projecte d’investigació #Joemcorono dels doctors Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet. La donació suposa els 15€ de quota per família.

Des de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona), la Fundació Lluita contra la Sida i l’Institut d’Investigació de la Sida IrsiCaixa es treballa de forma incansable per lluitar contra la pandèmia a curt i llarg termini.

D’una banda, el Dr. Bonaventura Clotet i el Dr. Oriol Mitjà lideren un assaig clínic que pretén frenar la transmissió de virus. D’altra banda, els doctors Bonaventura Clotet, Roger Paredes, Julià Blanco, Jorge Carrillo i Nuria Izquierdo treballen en un projecte conjunt amb el Barcelona Supercomputing Center (BSC), l’IRTA-CReSA i Grifols, que té com a objectiu desenvolupar fàrmacs, anticossos i una vacuna contra el nou coronavirus i altres futures amenaces similars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *