Minipop a la vista!

Ja ho teniu ben marcat al calendari? S’acosta a Tarragona una les nostres cites més importants. La vuitena edició del Festival Minipop desembarcarà al passeig de les Palmeres de l’1 al 3 de juny. Seran tres dies de concerts, tallers creatius, teatre, cinema i circ, en un marc incomparable, la Tarragona romana, davant l’amfiteatre i amb vistes al mar Mediterrani. Un espai de trobada intergeneracional on confllueixen grans i petits emportats per un desig comú: les ganes de compartir cultura i noves experiències.

El cartell musical

El festival ha presentat enguany el cartell musical més potent i ambiciós. El salt qualitatiu arriba amb la sensibilitat i equilibri de Mishima, l’univers galàctic de Joan Miquel Oliver i la màgia indie-folk de La Iaia. La programació musical es completa amb Joan Masdéu, Renaldo & Clara, Mareta Bufona, Ferran Palau, Da Souza i Intana. A més, Xavi Artigas i Pau Torrents de Trau desvetllaran els seus referents en una sessió 100% vinil de pop dels 60 i els Superpandas dj’s punxaran des de l’indie més ballable fins a l’electrònica per regalar una altra de les seves nits mítiques al públic.

Entre les novetats de vuitena edició, que se celebrarà de l’1 al 3 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona, hi ha l’ampliació de la programació del diumenge al matí amb un concert o la projecció de tots els capítols de la mini sèrie Heavies Tendres divendres a la nit.

També cal destacar el gran èxit de les convocatòries per escollir els artistes de l’Espai Tallers i les parades de la Fira Minicrafts. En aquesta ocasió, s’oferiran 26 propostes artístiques ideades i dinamitzades per creadors locals i a la Fira Minicrafts hi tindran parada 26 artesans amb els productes fets a mà més bonics i originals.

Els abonaments

Els abonaments pels tres dies de festival es poden comprar per 10 euros a diferents punts de venda de Tarragona, Reus, Cambrils, Constantí i Valls. A taquilla els abonaments costaran 15 euros. Els menors de 3 anys no paguen entrada i les famílies de Tecletes disposen d’un abonament gratuït!