Excursió al Bosquet de la Comella!

Com que ens encanta la primavera i ja sabeu que som de celebrar-ho tot, enguany volem fer una excursió a un espai preciós de l’entorn de la nostra ciutat. És per això que el proper dissabte dia 19 de maig, d’11 a 13h, visitarem el Bosquet de la Comella! La idea és gaudir d’una sortida pel bosc mentre descobrim escultures amagades entre els arbres i la natura. El Bosquet de la Comella és una espai d’educació viva situat a Tarragona, en un entorn privilegiat: un bosc mediterrani de vuit hectàrees i que és seu de l’obra escultòrica de l’artista Rufino Mesa, a deu minuts del centre de la ciutat.

El Bosquet de la Comella està concebut com un projecte pedagògic que pretén comprendre i donar cabuda a activitats espontànies dels infants. El dia a dia es vehicula a partir del joc espontani, el contacte amb la natura i l’aprenentatge cooperatiu. I sempre amb l’acompanyament de l’adult des d’una mirada que integra les dimensions cognitives, corporal i emocional.

La visita-excursió del dissabte 19 de maig inclou un vermutet de cloenda per a tota la família.

Preu: gratuït per a les famílies sòcies de Tecletes / 5€ per família (no socis).

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia a info@espaielbosquet.org, sigueu o no socis de Tecletes. A l’assumpte podeu indicar ‘Excursió Tecletes al Bosquet de la Comella’.

Aquest taller està organitzat pel Bosquet de la Comella  i Tecletes.