D’ANIVERSARI AMB L’HORT DE LA SÍNIA

Tot el que es fa per tenir cura del nostre

entorn natural no té preu. L’Associació Mediambiental la Sínia, de la que ja us hem parlat altres vegades perquè sovint organitzem plegats iniciatives per fer amb tota la família, hi posa el seu granet de sorra des del 1997. I

ho fa organitzant activitats adreçades a escoles, associacions de pares i mares, famílies i visitants en general, amb l’objectiu de donar-los a conèixer els valors de l’agricultura ecològica i l’entorn natural, cultural i històric del seu entorn natural, el del riu Gaià. Aquest dissabte, amb el suport i la col·laboració d’entitats que d’ençà de la seva fundació els han donat suport durant la seva història per poder dur a terme iniciatives dirigides a la conservació, millora i difusió dels valors naturals del territori, celebren el seu 15è aniversari i han previst una proposta d’allò més popular.

Conjuntament amb l’Associació Hàbitats – Projecte Rius, que també celebra el seu quinzè aniversari i amb qui la Sínia col·labora estretament per la millora i conservació dels espais fluvials sota el lema “Catalunya, terra de rius”, es plantaran 14 arbres a l’entorn del riu Gaià… un dels quals serà Tecletes i ens fa molta il·lusió!!!!

Els interessats a assistir-hi heu de ser a les 11 del matí a l’Hort de la Sínia. Després d’anar a plantar els arbres, s’acabarà al mateix lloc amb un vermut que amenitzarà la Colla de grallers els Martinets d’Altafulla. Els assistents, a més, rebran un record de la jornada.

La foto es de Flickr Creative Commons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *