Parlem de sexe?

Atenció Tecletes! Tenim una nova trobada a l’Espai Tribu! Traiem la pols al TEMA: “Toca parlar-ne i no sé per on començar!”. Parlarem de sexe amb la Laila Pilgren, mare, empresària i sexòloga.

Aquest Espai Tribu està dedicat a parlar de sexe amb els nostres fills i filles es farà en tres trobades. Important: les dues primeres xerrades estan adreçades als familiars de nens i nenes, independentment de la seva edat. La tercera trobada és un taller d’educació sexual integral i està dirigida a nens i nenes entre 10 i 12 anys (5è i 6è primària i 1r d’ESO), i és només per a ells i elles.

Les sessions tindran lloc els dijous 16 de març i 13 d’abril, i el divendres 26 de maig, de 19 a 20,30h a l’Antic Ajuntament de Tarragona (C/ Major, 39). No és obligatori assistir a totes les xerrades, però SÍ recomanable. Aquesta és una activitat gratuïta però cal inscripció prèvia a https://entradium.com/events/toca-parlar-ne-i-no-se-per-on-comencar

De què parlarem?

16 de març: Xerrada “Toca parlar-ne i no sé per on començar!” (1a part) / PÚBLIC ADULT: Parlarem sobre què és exactament l’educació sexual integral, de quins són els drets i obligacions en aquest aspecte tan important de la vida, sobre per què és important educar en sexualitat des de les cases i, de com responem a les preguntes que ens fan els infants.

13 d’abril: Xerrada “Toca parlar-ne i no sé per on començar!” (2a part) / PÚBLIC ADULT: Naixem com a éssers sexuals i al llarg de la vida anem construint la nostra ‘biografia sexual’. No ens despertem el dia del nostre 18 aniversari i de sobte som actius sexualment. Això vol dir que els nostres fills i filles també van madurant a poc a poc en aquest àmbit de la seva vida. És responsabilitat de pares / mares / tutors acompanyar-los en el descobriment de la seva sexualitat. Però, com fer-ho? En aquesta xerrada t’ajudarem a entendre les necessitats de cada edat, a crear entorns de confiança per afavorir la comunicació i a no deixar l’educació en mans d’Internet.

26 de maig: Taller bàsic d’educació sexual integral / NENS I NENES d’entre 10 i 12 anys: Parlarem sobre els canvis en el cos i tractarem les parts del cos (vulva, penis, intersex), els conceptes Gènere i Sexe / Diferenciació, la menstruació, les ereccions involuntàries, la masturbació, el consentiment i les relacions saludables / Xarxes Socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *