L’èxit de la campanya literària de Sant Jordi

Tecletes ha repartit 300 contes a nens i nenes de famílies socialment desafavorides i també als refugiats i refugiades procedents d’Ucraïna.

Sens dubte el Tastet de Sant Jordi d’enguany ha estat el de la tornada a la normalitat. Un matí d’abraçades, de contes explicats de ben a propet, de tocar llibres i olorar-los.

Les circumstàncies socials són cada vegada mes complicades i, malauradament, la llista que ens fan arribar cada any des del Servei d’Intervenció Socioeducativa de l’IMSS  (Institut Municipal de Serveis Socials) de famílies que fan ús dels seus serveis és, any rere any, més llarga. El repte 2022 era molt gran: 265 infants! Però vosaltres (editorials, particulars, llibreries, institucions, empreses … no ens volem deixar ningú!) també sou cada vegada més grans i, amb molt d’esforç i més il·lusió, entre tots ho hem aconseguit!!!

A més, no podíem ni volíem deixar de banda la trista situació deguda a la invasió d’Ucraïna i és per això que vam contactar amb Creu Roja, que gestiona les famílies refugiades ucraïneses que arriben a Tarragona. Volíem col·laborar amb el nostre granet de sorra a la seva imprescindible feina: vam fer arribar 36 llibres per als nens i nenes refugiats d’Ucraïna a Tarragona en aquest moment. Ha estat la nostra abraçada de benvinguda a casa nostra i a les nostres tradicions.

Tot això no hagués estat possible sense la vostra participació, i per això us volem agrair la vostra feina i implicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *