CaçaTió 2019!!!

Diumenge 8 de desembre, a les 11h, vine CAÇAR EL TEU TIÓ AL PONT DEL DIABLE!


Famílies boniques! Ens han xivat que, un any més, el nostre estimat tronc de Nadal arribarà a Tarragona el diumenge 8 de desembre acompanyat d’altres tions amics, a un dels boscos més emblemàtics de la nostra ciutat: el del Pont del Diable!

Tenim moltíssimes ganes de veure’ls a tots! Us expliquem la dinàmica del dia:

1. Totes les famílies interessades a buscar el Tió de Tecletes i el seu propi ens trobarem a les 11h. del matí el diumenge 9 de desembre a l’aparcament del Pont del Diable. Els portadors oficials dels tions duran les bèsties al maleter del cotxe ben camuflades. El tió de cada casa ha de portar un collaret amb la foto o el nom dels infants d’aquella casa perquè els petits el puguin reconèixer ràpidament.

2. Mentre un equip de pares i mares s’endinsarà al bosc amb la canalla per fer un petit taller on confeccionarem les súperulleres màgiques de buscar tions, un altre equip d’adults s’endinsarà a una altra part del bosc per amagar les bèsties.

3. Ens reunirem tots a la zona del taller i quan tinguem tots les ulleres ben acabades, procedirem a la recerca dels tions.

4. Quan els haguem trobat a tots, toca VERMUT SOLIDARI amb la 28a Marató de TV3 dedicada a “Minories que fan una majoria”, que té com a objectiu sensibilitzar sobre les malalties minoritàries.

Porteu fruits secs, galetes i pells de mandarines pels tions! És una activitat oberta a tothom! Quedem a les 11h a l’aparcament del Pont del Diable.

Aquesta activitat és GRATUÏTA per a les famílies sòcies de Tecletes i té un cost de 10€ per a les famílies no sòcies (preu per família) i els beneficis de l’activitat es destinaran a contribuir amb la Marató de TV3. Inscripcions a: info@tecletes.org

I del 9 al 19 de desembre, LA RUTA DEL TIÓ VIATGER

Quart any consecutiu la ‘Ruta del Tió Viatger’! El nostre estimat Tió anirà de casa en casa durant els dies posteriors a la seva cerca i fins al dia de la festa final al Teatret del Serrallo.

Per tant, entre tots aquells que estiguin interessats a acollir el Tió de Tecletes durant un dia, organitzarem una ruta i acollirem el tronc preciós a les llars que ho vulguin. Ens ha sortit nòmada! Inscripcions a: info@tecletes.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *