‘El més petit de tots’, temporada 2017

Captura de pantalla 2017-11-07 a la(s) 10.39.53Per quart any consecutiu torna a Tarragona “El més petit de tots”, el festival internacional d’art escèniques per als més petits, una proposta cultural d’abast de país, amb segell de qualitat i que té lloc a dotze ciutats catalanes. Les Tecletes en som col·laboradores i és que es tracta d’un festival molt singular. Podríem dir que és una mostra d’experiències pensades per als més petits, acompanyats per les seves famílies. Suposa descobriments artístics amb espectacles propers, intimistes i molt delicats.

Enguany els dos espectacles que acull Tarragona i que formen part de la programació estable dels Teatres de Tarragona, es podran veure al Teatre El Magatzem:

HIHAHUTTENBOUWERS (Constructors de cabanes) // Diumenge 12 de novembre, 12 i 17h. TEATRE EL MAGATZEM (c. Reding, 14)

Edats recomanades: de 2 a 5 anys / Durada: 40 minuts

Captura de pantalla 2017-11-07 a la(s) 10.37.02El primer espectacle, HiHaHuttenBouwers, ens arriba de la mà de la companyia de dansa holandesa De Stilte, en què petits i grans descobriran la infinitat de possibilitats que s’obren quan deixem de ser un de sol. Un home i una dona creen per a nosaltres un petit però evocador univers ple de sol, vent, pluja i neu on les fronteres entre públic i ballarins aniran desapareixent de mica en mica.

Fitxa artística: Coreografia: Jack Timmermans. Ballarins: Gianmarco Stefanelli i Kaia Vercammen; Alex Havadi-Nagy i Mirella de Almeida Castagna

BLINK FLASH DUNCAN// Diumenge 19 de novembre, 12 i 17h. TEATRE EL MAGATZEM (c. Reding, 14)

Edats recomanades: de 2 a 5 anys / Durada: 40 minuts

Captura de pantalla 2017-11-07 a la(s) 10.37.35Blink Flash Duncan és una proposta artística per als més menuts que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió. L’Isa, una noia valenta i curiosa, descobreix objectes amagats a l’espai escènic. Cada objecte guarda una experiència vital en sinergia amb una emoció, un color i una música. Es busca despertar l’imaginari emocional dels més petits, per donar-los un ventall de formes, ritmes, qualitats, dinàmiques. Us direm un últim secret: aquests set objectes guarden set experiències vitals d’Isadora Duncan. Els infants no la veuran, nosaltres tampoc, però ella ens haurà regalat un camí cap a la llibertat, cap a la descoberta del propi moviment, cap a la creativitat, cap a la il·lusió.

Fitxa artística: Mercat de les Flors – Associació Blink Flash (Catalunya). Direcció, coreografia i interpretació: Montse Roig. Dramatúrgia: Joan Casas. Músic intèrpret: Aïda Osset

IMPORTANT! Recordeu que els socis de Tecletes gaudeixen d’un descompte d’1 euro per cada entrada! (identifiqueu-vos amb el vostre DNI). On comprar les entrades perquè es pugui fer efectiu el descompte? A les taquilles, ubicades al Teatre Tarragona. Horari: Dimecres, d’11 a 13 h / Dijous i divendres, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h o 1h abans dels espectacles a El Teatre El Magatzem.

Altres vies per a la compra d’entrades generals: http://www.tarracoticket.cat