XERRADA: ELS BENEFICIS DEL MASSATGE INFANTIL

Us agradaria saber els beneficis que suposa el massatge infantil? A Tecletes us donem l’oportunitat de fer-ho a través de las interessant xerrada que, aquest dimarts, 5 de març, ens oferirà la llevadora Sylvia Martínez Bonafont, formada com a educadora de massatge infantil per l’AEMI.

Entre molts d’altres, coneixerem que el massatge als nens i als nadons, a banda de millorar el vincle entre pares i fills, suposa avantatges al sistema nerviós, a l’hormonal (allibera endorfines, oxitocines i prolactina), a l’immunològic, al gastrointestinal (alleujant, entre d’altres els famosos còlics), al respiratori, al circulatori, al linfàtic i als muscles. Així mateix, quan fem massatge a una criatura també l’estem ensenyant a prendre consciència de les dimensions i de l’espai del seu cos, conèixer els seus límits corporals i a millorar la seva seguretat, confiança i autoestima.

Amb el massatge, el nadó aprèn a respondre a la tensió amb relaxació. El massatge diari incrementa el llindar per suportar estímuls a la majoria de nadons. Els prematurs, per exemple, augmenten la tolerància gradualment. De vegades,

en tocar un nen, comença a plorar sense raó fisiològica. Li hem donat

una via d’escapament a una situació estressant. Hem de saber escoltar i acompanyar.

La xerrada es farà a partir de les 17.30 h. Vingueu preparats per gaudir d’una estona molt interessant!

Foto: Flickr CC (Valentinap)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *