Caçationa 2022

Famílies boniques! Ens han xerrat que, un any més, el nostra estimada Tiona arribarà a Tarragona el dimarts 6 de desembre acompanyada d’altres tions i tiones, a un dels boscos més emblemàtics de la nostra ciutat: el del Pont del Diable! Tenim moltíssimes ganes de veure’ls a tots!

Us expliquem la dinàmica del dia:

1. Totes les famílies interessades a buscar la Tiona de Tecletes i el seu propi tronc de Nadal ens trobarem a les 11h. del matí el dimarts 6 de desembre a l’aparcament del Pont del Diable. Els portadors oficials dels tions duran les bèsties al maleter del cotxe ben camuflades. El tió de cada casa ha de portar un collaret amb la foto o el nom dels infants d’aquella casa perquè els petits el puguin reconèixer ràpidament.

2. Mentre un equip de pares i mares s’endinsa al bosc amb la canalla per fer un petit taller on confeccionarem una eina fonamental per buscar tions, un altre equip d’adults s’endinsarà a una altra part del bosc per amagar (ben amagades) les bèsties.

3. Després, ens reunirem tots i totes a la zona del taller i quan tinguem tot a punt, procedirem a la recerca dels tions i tiones, i la Tiona de Tecletes!

4. Quan els haguem trobat a tots, toca VERMUT SOLIDARI per recuperar forces. Tot el que recaptem amb el vermut i l’activitat es destinarà a la Marató de Tv3, que enguany posa en el punt de mira la salut cardiovascular.

5. OPCIONAL: A banda, per a qui es vulgui quedar a dinar, el guardià del Pont del Diable, en Sebastiano, ens ofereix un preu tancat per un menú que ens farà entrar en calor.

El menú és el següent:

Adults: Llonganissa + xai + amanida + postres + beguda

Nens: Pasta amb tomàquet i llonganissa + postres + beguda

*Preu: 12€ per persona

IMPORTANT:

És una activitat oberta a tothom! Enguany té dues modalitats:

OPCIÓ 1: ACTIVITAT CAÇATIÓ I VERMUT: 7 euros per a les famílies sòcies de Tecletes / 15 euros per a les famílies no sòcies.

OPCIÓ 2: ACTIVITAT CAÇATIÓ + VERMUT+ DINAR: 7 euros per a les famílies sòcies de Tecletes / 15 euros per a les famílies no sòcies + 12 euros/persona per dinar.

Inscriviu-vos a partir del divendres 2 de desembre i trieu segons si sou socis o no, i si us quedeu a dinar o no, a través d’aquest enllaç:

https://entradium.com/events/cacationa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *