FesTecletes 2020!

NOTICIÓN! El concert a la carta de Lluís Gavaldà amb Joan-Pau Chaves és la cirereta del pastís del FesTecletes d’enguany, que tindrà lloc al Fòrum de la Colònia de Tarragona el dissabte 19 de setembre, en el marc d’unes festes de Santa Tecla inèdites. A causa de les circumstàncies santitàries actuals l’aforament serà limitat i les entrades es posaran a la venda el dimecres a través del web Entradium.

Enguany el concert familiar alternatiu de les festes de Santa Tecla serà molt especial. Volem gaudir de la cultura en família i agrair al món de la cultura el fet de ser-hi i fer millor les nostres vides, especialment en temps de confinament. Així que, en primer lloc, gràcies i visca la cultura!

La nostra proposta és la següent: una tarda de contes i música en directe per gaudir-la en família enmig del Fòrum de la Colònia de Tarraco!

18.00 h Accés al recinte.

18.30 h Contacontes. Els Vivim del cuentu expliquen contes a tort i a dret per petits i grans. Durant el confinament, aquest grup de contacontes ens han regalat un conte desexplicat cada dia. Gràcies! Ara us volem veure en directe i agrair-vos les desexplicacions.

19.30 h Concert a la carta de Lluís Gavaldà amb Joan-Pau Chaves. Lluís Gavaldà, el carismàtic i polifacètic líder d’Els Pets, oferirà una vetllada única i original. I no només seran especials pel format acústic i íntim que tindran les actuacions. Ni perquè aquesta vegada el cantant no vindrà acompanyat amb la seva banda. L’exclusivitat de l’esdeveniment serà encara més evident gràcies a un joc que ell mateix proposa per a l’ocasió i que serà el que determini, ni més ni menys, el repertori del concert. Es tracta, ni més ni menys, que d’un concert a la carta!

Aforament limitat i entrades al web d’Entradium

El format del Fes-Tecletes d’enguany s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies sanitàries actuals i per això l’aforament serà limitat. Les entrades es posaran a la venda el proper dimecres 9 de setembre a les 22h al web Entradium al preu de 5 euros. L’entrada per als menors de 3 anys és gratuïta, tot i que cal que l’adquireixin igualment per qüestions d’aforament. En total, cada persona podrà adquirir un màxim de 5 entrades.

Mesures de seguretat, horaris i altres informacions

El FesTecletes se celebrarà seguint les normes sanitàries del post-confinament. Per això, la distribució de l’espai s’organitza per grups familiars en zones de taula + cadires (màxim 5 persones), i els assistents hauran de portar mascareta en tot moment, mantenir les distàncies de seguretat i rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobaran al recinte. En comprar l’entrada, els espectadors i espectadores es comprometen a complir les normatives i protocols establerts.

Per evitar possibles aglomeracions s’obriran les portes a les 18h, mitja hora abans de l’espectacle de contes, perquè el públic pugui entrar de manera esglaonada. Us demanem que seguiu les indicacions de l’organització en tot moment. Hi haurà servei de barra i, per qüestions logístiques, els pagaments només es podran fer en efectiu.

Aquest és un esdeveniment cultural organitzat per Tecletes, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona.

Tarragonines, tarragonins, agafeu les criatures i a gaudir. Veïns i veïnes del Fòrum, sortiu als balcons i pareu bé les orelles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *