PRESENTACIÓ DEL CONTE “CLOE QUIERE SER MAMÁ”

La maternitat es pot afrontar des de molts vessants. Un és xenical online store la monoparentalitat. Darrerament, el nombre de dones que es decideixen per l’opció de afrontar soles l’aventura de ser mares creix amb força. Una possibilitat que fan possible les moltes facilitats que ofereix la ciència. A Tarragona, aquesta opció l’ofereix el centre Embriogyn. Aquest divendres, 19 d’abril, a les 19 h, Tecletes i Embriogyn presentem conjuntament un conte que explica planerament l’experiència que va viure Rosa Maestro, una dona que va aconseguir ser mare gràcies a un procés de reproducció assistida i que ha escrit un conte titulat Cloe quiere ser mamá.

La presentació, que es farà a la cafeteria La Cocotte, comptarà amb la presència de la doctora Cèlia Vives que donarà algunes dades sobre el que representa convertir-se en mare soltera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *