Presentació de Playschool

Presentació de Playschool

Playschool és una escola activa en anglès, de 3 a 5 anys
Dimecres 1 d’abril
A les 18.00 hores al Centre Cívic Part Alta.
Entrada gratuïta.

Playschool, és una escola activa a Vila-seca, on la base gira al voltant del nen. La base de l’aprenentatge és l’experimentació, és a dir, els conceptes a assolir pels infants els manipulen i coneixen amb la finalitat de fer-los seus.
Els projectes es treballen en grup, i són els mateixos nens qui decideixen què volen aprendre. La mestra elabora el material a demanda dels alumnes, sempre respectant el ritme d’adquisició d’aprenentatge

de cada nen. Els materials de la classe, sempre a l’abast del nen, estan pensats perquè els siguin atractius per provocar les ganes d’interactuar amb ells i conseqüentment aprendre de la manera més divertida possible. Els nens apendran activitats útils per al dia dia amb material Montessori, però també tallers com cuina, cultiu de l’hort, tocar un instrument i tot el que els interessi experimentar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *