MiniRec 2020!

Cultura presencial, per fi!!! Ja és aquí el XXè Festival Internacional de Cinema de Tarragona! La seva edició física se celebrarà del 2 al 8 de desembre al Teatre Tarragona i l’edició online tindrà lloc del 26 de novembre al 16 de desembre a Filmin. La secció MiniRec enguany buscarà l’aventura amb tres propostes molt especials per a tots els públics!

Enguany, coincidint amb el vintè aniversari del festival, el MiniREC programa tres sessions; ‘Afterlife’dedicada al públic més adolescent (dijous 3 de desembre a les 15 h) i dues Sessions Vermut, en les quals es projectaran les pel·lícules ‘Strike’ (dilluns 7 a les 12 h) i ‘Ma famille et le loup’ (dimarts 8 a les 12 h), propostes que reafirmen la voluntat dels organitzadors per apropar el cinema independent al públic familiar. Enguany, les propostes es projectaran al Teatre Tarragona, un espai que permet que totes les famílies puguin gaudir del millor cinema internacional amb la màxima seguretat.

Sorteig de passis entre les famílies sòcies de Tecletes!

Tenim el privilegi d’anunciar-vos que disposem de dos passis familiars per pel·lícula per sortejar entre les famílies sòcies de Tecletes. Anunciarem com participar-hi a través de les nostres xarxes socials!


Ull!!! Enguany, tots disfressats!

L’organització del MiniREC proposa al públic que per la sessió del dilluns 7 de desembre (“Strike”) assisteixin vestits de futbolistes, amb els colors de l’equip preferit de cadascú, i amb una llum frontal. De cara a la projecció del dimarts 8 de desembre (Ma famille et le loup”l’organització proposa tornar a l’estiu, a les aventures i descobertes, a l’ambient rural, a la platja, per inventar una disfressa que ens serveixi per evitar que un llop s’endugui la nostra àvia.

Entre tots els assistents que vinguin disfressats se sortejaran dos abonaments a Filmin! El hall del Teatre Tarragona serà l’espai indicat per immortalitzar el moment i per endur-se una polaroid a casa.

Venda d’entrades

Les entrades per a les propostes del MiniREC d’enguany tenen un preu 6€ 1 adult + 1 menor de 12 anys i els adults i menors desparellats 6€ cadascú. Els passis es poden comprar a través de la pàgina web: https://www.festivalrec.com/entrades/


Les propostes d’enguany

AFTERLIFE / DIJOUS 3 DE DESEMBRE A LES 15H

Director: Willem Bosch / Països Baixos / Any 2019 / 93’/ A partir de 10 anys

Sam és una noia de 14 anys que viu feliç amb la seva família en un petit poble holandès. Després de la mort de la seva mare, Vera, el seu món canvia radicalment i es troba immersa en l’edat adulta, ja que ha de cuidar dels seus germans i ha de dur tot el pes de la logística familiar. Fins que, de sobte, tot torna a canviar.

STRIKE / DILLUNS 7 DE DESEMBRE A LES 12H

Director: Trevor Hardy / Regne Unit / Any 2018 / 100’/ A partir de 5 anys

Mungo és un talp que seguint la tradició familiar ha de començar a treballar de miner. Però el seu somni és ser futbolista i participar al Mundial. Quan un gàngster amenaça amb apoderar-se de la mina i arruïnar la ciutat, Mungo ha de trobar la manera de protegir la seva família i la seva habilitat amb la pilota serà imprescindible per aconseguir-ho.

MA FAMILLE ET LE LOUP / DIMARTS 8 DE DESEMBRE A LES 12H

Director: Adrià García / França i Bèlgica / Any 2019 / 90’/ A partir de 6 anys

Hugo, un nen parisenc de 9 anys passa les vacances d’estiu amb els seus cosins a qui amb prou feines coneix, a casa la seva àvia, Sara. Mentre van fent pinya, entre històries i jocs descobreixen que el llop, una al·legoria de la mort, amenaça amb emportar-se l’àvia. A partir d’aquest moment s’organitzen per salvar-la, convertint les vacances en una aventura única. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *