El Tastet Confinat de Sant Jordi!

Avui 18 d’abril teníem previst celebrar la 3a edició del Tastet de Sant Jordi, un esdeveniment familiar previ a la diada de Sant Jordi, on els nens i nenes s’acosten als llibres de manera directa. Una festa cultural on triar i remenar, donant difusió a una compra més conscient i de proximitat.

Aquesta tercera edició ha quedat posposada arran de la crisi del Covid-19 que ens fa estar confinats a casa. Però les Tecletes no volem deixar de motivar el consum de literatura infantil i que la imaginació i la fantasia no deixin de volar!

Tastet confinat: Us sumeu a la iniciativa de recomanacions literàries infantils?
Pugeu una foto de la vostra criatura amb el seu conte preferit, a poder ser que el títol del conte/llibre/còmic es vegi ben clar amb el hashtag #tastetconfinat.
Volem fer un súper recull fotogràfic amb les recomanacions dels propis nens i nenes.

També us animem a tothom, en la mesura del possible, a fer les nostres compres de llibres als nostres autors locals, a les petites editorials, als nostres il•lustradors, a les nostres llibreries de proximitat… aquest és el teixit de la nostra ciutat i la nostra cultura, i les #tecletes hi apostarem sempre!!!

#tastetconfinat #santjordi #llibres #llegim #enfamilia

Aquí teniu el recull de recomanacions:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *