Estrenem nova pàgina web!

Un nou portal més modern, intuïtiu i visual que posa de relleu les activitats de Tecletes

Els temps canvien i nosaltres, com a associació oberta i dinàmica, també. Ben aviat comença una nova temporada tecletera i és per això que enguany hem decidit actualitzar la nostra pàgina web. Ja podeu consultar-la a l’adreça habitual! Com veureu, hem procurat que el disseny del nou portal sigui més modern, intuïtiu i adaptat als temps actuals. Amb l’objectiu de posar de relleu les activitats de l’associació hem volgut donar importància a les imatges i dedicar-hi una secció destacada que permeti a l’usuari fer-se una idea de qui som i què fem.

També hi hem inclòs l’apartat ‘Botiga’, on s’hi pot veure el marxandatge de què disposem actualment en estoc. Per poder adquirir algun dels dissenys de samarreta o totebag només us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del correu habitual info@tecletes.org.

D’altra banda, volem facilitar l’alta als nous socis, que poden sol·licitar ser de Tecletes de forma online a través d’un formulari senzill, entenedor i ràpid de completar.

Paral·lelament, es reforçaran els canals de comunicació habituals de Tecletes:

Amb tot, us desitgem que inicieu aquesta nova temporada amb forces, il·lusió i motivació màximes! Nosaltres comencem en 3, 2, 1…. Ja!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *