El Tastet de Sant Jordi 2019 – galeria fotogràfica i audiovisual

Amics, famílies i col·laboradors (estimats i estimades):

❤️?? Aquí us fem cinc cèntims de la segona edició del Tastet de Sant Jordi a la plaça dels Carros! Va ser una jornada preciosa, amb un sol radiant que ens va permetre gaudir de valent d’una plaça i un veïnat que va acollir-nos amb els braços oberts. Vam xalar amb les presentacions dels llibres de “Les vacances d’Elna”, amb la seva autora Cristina Benajes, i “La Mariona i la capseta màgica”, de Laia Pastor. A més, vam poder conèixer la història de la plaça dels Carros, amb una estàtua ben singular de la mà del col·lectiu CreActives.

Ens emportem tots aquests records, juntament amb la imatge de la ‘Tecletes Reading-truck’ plena de nens i nenes per escoltar contes ben arraulits… i els Top Ten, la súper llista de recomanacions elaborada per la biblioteca de Tarragona amb els llibres que més triomfen enguany! També vam tenir un racó a l’exterior on promoure llibres de les editorials, escriptors i il·lustradors del Camp de Tarragona. I la genial àrea d’il·lustració de la nostra estimada Anduluplandu!

A més, estem especialment contentes perquè s’ha fet entrega de 193 llibres nous a nens i nenes de famílies amb pocs recursos econòmics de la Part Baixa de Tarragona. Així s’ha fet efectiu el Tastet Solidari!

Aquesta iniciativa no hagués estat possible sense la col·laboració de: Associació de Veïns Barri del Port de Tarragona, Piscina, un petit oceà, anduluplandu, CreActives, les autores Cristina Benajes i Laia Pastor, Cossetània Edicions, Biblioteca Pública de Tarragona, l’Associació d’Amics de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Repsol, Ajuntament de Tarragona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, La Musca, Cavall Fort, Vermut Miró, Insitu Comunicació, Port de Tarragona i Construccions Garcia Riera. A tots, milions de gràcies!

Vídeo del Tastet de Sant Jordi 2019: